Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Επιχείρηση: τηλεφωνικό σεξ

,

Ακόμη και όταν ο σύντροφός σου δεν είναι μακριά, αλλά δεν μένετε στο ίδιο σπίτι και η ρουτίνα σας έχει άθελά σας απομακρύνει για λίγο, το φθηνό τηλεφωνικό σεξ, εγγυημένα, θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Ή πολύ απλά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως προκαταρκτικό, προτού βρεθείτε από κοντά. Αυτό και αν θα σας κάνει, να μην μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας ο ένας από τον άλλον. 

Μη φοβάστε να μιλήσετε 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απελευθερώσετε την ερωτική σας φαντασία και να τα μοιραστείτε όλα δυνατά. Οι λέξεις από μόνες τους είναι πολύ ισχυρές. Και αν διστάζετε επειδή δεν το έχετε ξανακάνει ή η σχέση σας είναι σε αρχικό στάδιο, σκεφτείτε ότι στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται να αντικρίζετε τον άλλον. Μάθε ποιες λέξεις ανάβουν το σύντροφο σου και χρησιμοποιήσε τις 

Στο τηλεφωνικό σεξ στα φθηνά ροζ τηλέφωνα οι λέξεις παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο, γι΄αυτό καλό είναι να αποφεύγεις τις εκφράσεις που φέρνουν σε άβολη θέση τον σύντροφό σου. Μην κάνετε μόνο μια απλή συζήτηση Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το τηλεφωνικό σεξ, δεν πρέπει να περιοριστείτε σε μια ξερή συζήτηση, αλλά να δημιουργήσετε ένα σενάριο. Μην κάθεσαι ακίνητη Κάνε το τηλεφωνικό σεξ όσο πιο αληθινό γίνεται. 

Καθώς περιγράφετε τι κάνετε ο ένας στον άλλον, φαντάσου το στο μυαλό σου και όπου είναι δυνατό, κάνε το και πράξη. Όταν για παράδειγμα μιλάτε για φιλιά, νιώσε ότι τον φιλάς και άρχισε να χαϊδεύεις τον εαυτό σου. Φορέσε κάτι σέξι Βρες κάτι που σε κάνει να νιώθεις σέξι και φορέσε το. Μπορεί να μην σε βλέπει ο σύντροφος σου, όμως αν βάλεις σέξι εσώρουχα μπορεί να αλλάξει το πώς αισθάνεσαι και αυτό μεταφέρεται και στη φωνή σου. 

σεξ τηλέφωνα Κορυδαλλού – Νίκαιας

 

 Μη ντρέπεσαι να κάνεις θόρυβο.

Η αίσθηση που παίζει σημαντικό ρόλο στο τηλεφωνικό σεξ είναι η ακοή και πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Ανάπνευσε βαριά, αναστέναξε και φυσικά, χαλάρωσε για να το απολαύσεις. Έχε υπόψη ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος για τον τρόπο που κάνεις τηλεφωνικό σεξ Ο γενικός κανόνας είναι να μιλάς και να είσαι χαλαρή, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. 

Άλλωστε, το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και ο καθένας ανάβει με διαφορετικούς τρόπους. Η καλύτερη τακτική για να μάθεις πώς να τον ανάβεις, είναι να παρακολουθήσεις πώς μιλάει εκείνος σε εσένα. Και αν τελικά οι λέξεις που χρησιμοποιεί δεν σου ταιριάζουν, τότε χρησιμοποιήσε αυτές που είναι οι αγαπημένες σου.

0 σχόλια to “Επιχείρηση: τηλεφωνικό σεξ ”